Golftunnit Espoossa kaiken tasoisille pelaajille

Varaa aika

Golfopettaja Stenna Westerlund tarjoaa ammattitaitoista golfopetusta kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Opetuspaikkana toimii Master Golf Espoossa.

Yksilöopetusta pelaajan omien tarpeiden mukaan

Yksityisopetuksessa keskitytään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Opetuksessa voidaan esimerkiksi keskittyä tekniikkamuutoksiin tai pelillisten elementtien kehittämiseen, harjoitella svingiä tai lähipeliä.


Yksityisopetuspaketit ovat suunniteltu, mikäli olet kiinnostunut yksilöllisestä pitkäjänteisestä harjoittelusta. Opetuspaketin sisältö suunnitellaan yhdessä toiveittesi mukaan. Lisäksi opetuksessa käydään läpi erilaisia harjoitteita, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi.


Voit ottaa yhteyttä ja kysyä lisää opetuksesta tai varata aikasi suoraan varauskalenterista. Tervetuloa oppimaan uutta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää Varauskalenteriin

Yksityisopetustuntien ja pakettien hinnat:

1 x 50 min 90 €

5 x 50 min 420 €

Yksityisopetukseen voi osallistua 1-2 henkilöä. Lisähenkilöstä +10 €.


Varaa aikasi suoraan ajanvarauskalenterista tai ota yhteyttä ja kysy lisää opetuksesta!

 

Voit myös tilata lahjakortin haluamallesi summalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen www.stennawesterlund.fi.

Opetus asiakkaalle sopivalla tavalla – yksin tai ryhmässä

Stenna Westerlund tarjoaa asiakkailleen niin yksilö- kuin ryhmäopetustakin. Voit sopia itsellesi sopivasta opetustavasta – tulla yksin, pienessä tai suuressa ryhmässä, työporukan kanssa tai vaikka ystäväporukan tai perheen kesken.

Kesän kurssitarjonnassa on myös paljon erilaisia valmiita kursseja ja klinikoita kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille tavoitteista riippumatta. Tarjolla on muun muassa peruskursseja sekä svingi- ja lähipelikursseja.

Tervetuloa mukaan vahvistamaan osaamistasi ja oppimaan uutta joko henkilökohtaisen opetuksen tai ryhmäharjoitusten merkeissä.

Tutustu kursseihin

Ryhmäopetusta

Tarjolla on yksityisopetusten lisäksi myös ryhmäopetusta. Kesän kurssitarjonnasta löytyy erilaisia kursseja, viikkoharjoituksia ja erilaisia teemaklinikoita. Nämä sopivat juuri sinulle, jos haluat harjoitella mukavassa pienryhmässä. Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita. Varaa paikkasi ajanvarauskalenterista!


Tai ota yhteyttä, niin räätälöidään sopiva paketti juuri sinun toiveittesi mukaan. Tule yksin, ystävän, oman työporukan tai esim. perheesi kanssa opetukseen. Betjäning även på svenska.


Tule vahvistamaan osaamistasi ja oppimaan uutta!

Lue lisää

Alkeisopetus ja green card -suoritukset

Alkeisopetuksessa keskitytään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaiseen opetukseen. Opetuksessa käydään läpi lyönnin- ja lähipelin perusteet sekä harjoitellaan pelaamista par 3 -kentällä. Green Card -suoritus koostuu lyönti ja pelikokeesta, jotka suoritetaan yksityisopetuksen aikana. Mikäli sinulla on jo harjoittelutaustaa voit tulla suoraan Green Card -suoritukseen tai ottaa kevyemmän opetuspaketin. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa harjoittelukokemusta, suosittelemme ottamaan laajemman opetuspaketin.


Hinnat

Green Card -suoritus 1 x 50 min. 90 €
Alkeisopetuspaketti 5 x 50 min. 420 €


Yksityisopetukseen voi osallistua 1–2 henkilöä.

Hintaan sisältyy pallot, lainamailat ja green card -suoritus. Lisähenkilöstä tulee +10 €.

Yritystapahtuma Master Golfin upeassa miljöössä

Haluatko viettää tiimisi tai asiakkaittesi kanssa mukavan ja virkistävän päivän Master Golfin upeassa miljöössä ja samalla päästä tutustumaan golfin maailmaan? Lue lisää yritystapahtumista Master Golfin sivuilta.