Talviharjoittelu Season Golfissa

Talviharjoittelu

Talviharjoittelu tuo iloa viileään vuodenaikaan! Golfin pelaaminen ja harjoitteleminen ei rajoitu vain kesään. Talvikaudella tarjoan yksilö- ja ryhmävalmennusta sekä golfklinikoita viihtyisässä Season Golf -sisähallissa Espoossa.

Olipa ulkona sää mikä tahansa, voit jatkaa golfin harjoittelua ja taitojen kehittämistä optimaalisissa olosuhteissa.

Säät vaihtuvat, mutta golfin viehätys pysyy!

Talviharjoittelu ryhmävalmennuksessa on yhtä lailla antoisaa kuin kesän golfkurssit. Yhdessä harjoitteleminen ja oppiminen luovat innostavaa ilmapiiriä, joka motivoi ja auttaa oppimaan. Talviharjoittelun kursseilla valmistaudut seuraavaan kauteen, teet isompia muutoksia tarvittaessa ja parannat lyönnin toistettavuutta. Harjoittelu tapahtuu 6 hengen ryhmissä, mikä takaa yksilöllisen ohjauksen jokaiselle mukavassa porukassa. Varaa paikkasi tästä.

Kursseilla harjoittelemme esimerkiksi:

  • toistettavampaa tekniikkaa
  • vauhtia ja nopeutta mailan päähän
  • osumapuhtautta
  • luottamusta ja varmuutta omaan pelaamiseen.

Talvikaudella on tarjolla myös golfklinikoita: 90 min. svingi- ja lähipeliharjoittelua. Golfklinikkani ovat avoimia kaikille ja löydät ne ajanvarauskalenterista keltaisella merkittynä.
 

Yksilövalmennuksessa saat henkilökohtaista ohjausta omien toiveidesi ja aikataulujesi  mukaisesti. Opetuksessa voidaan esimerkiksi keskittyä tekniikkamuutoksiin tai pelillisten elementtien kehittämiseen (esimerkiksi mailan valinta tai viheriön lukeminen), harjoitella svingiä tai lähipeliä. Lisäksi opetuksessa käydään läpi erilaisia harjoitteita, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. Voit varata yksittäisen valmennustunnin tai useamman harjoituskerran valmennuspaketin.

Voit sopia itsellesi sopivasta opetustavasta – tulla yksin, pienessä tai suuressa ryhmässä, työporukan kanssa tai vaikka ystäväporukan tai perheen kesken. Jätä viesti tai soita, niin saat ketterästi tarpeisiisi sopivan valmennuksen tai lahjakortin haluamallesi summalle!

Tule mukaan golfin talviharjoitteluun!

Tervetuloa yksilö- ja ryhmävalmennuksiini! Varmista, että olet valmis uuteen pelikauteen entistä vahvempana ja innostuneempana!