Stenna Westerlund ota yhteyttä

Olen Stenna, hauska tutustua!

PGA Golf Pro Stenna Westerlund

  • ammattivalmentaja ja PGA Golf Pro 2015
  • Master Golf Academyn golfopettaja vuodesta 2010
  • golfin maajoukkue- ja ammattilaispelaajatausta
  • vahva pedagoginen koulutus ja ammattitaito
  • yli 20 vuoden kokemus golfista
  • valmennukset Espoossa

Golf pro - pelaaja ja opettaja

Oma intohimoni pelaamiseen ja kilpailemiseen on vaihtunut golfin opettamiseen. Golf pro on opettaja ja opettajana koen olevani omassa elementissäni.  Valmennustyö on intohimoni ja kehitän jatkuvasti ammattiaitoani erilaisissa koulutuksissa. Tavoitteenani on auttaa sinua olemaan paras mahdollinen versio itsestäsi, loistamaan kentällä.

Minulla on vahva halu auttaa kaiken tasoisia pelaajia aloittelijoista kilpatason pelaajiin löytämän omat vahvuutensa, kehittymään, pääsemään tavoitteisiinsa ja nauttimaan pelaamisesta koko ajan enemmän. Haluan tarjota onnistumisen kokemuksia ja uuden oppimisen iloa.

Opetukseeni on helppo tulla. Huomioin valmennettavani kokonaisuutena, ainutlaatuisine fyysisine ja henkisine ominaisuuksineen ikään ja kokemukseen katsomatta. Vahvuuksiani opettajana ovat asiakkaan kuuntelu, kokonaiskuvan hahmottaminen, asioiden selkeyttäminen, vuorovaikutus sekä vahva ammattitaito. Ilo ja innostus on vahvasti läsnä jokapäiväisessä työssäni ja tavassani opettaa.

Olen kiitollinen, että olen saanut tehdä yhteistyötä useimpien Suomen parhaiden valmentajien kanssa niin pelaajana kuin opettajana. Saan itse valmentaa eritasoisia pelaajia ihan vasta-alkajista EM-tason kilpapelaajiin. Jokainen oppitunti ja jokaisen oma polku pelaajana on aina erilainen ja juuri se innostaa minua. Olemme kaikki yksilöitä ja meillä kaikilla on omat vahvuudet ja mahdollisuudet. Rakastan nähdä pelaajien kehittyvän ja iloitsevan uuden oppimisesta.

/Stenna

PGA Golf pro Stenna Westerlund

Valmennukset kesällä  Master Golf, Espoo
Sisäharjoittelu Season Golf, Espoo

“Golf is a science, the study of a lifetime, in which you can exhaust yourself but never your subject.”

David Forgan

Kiinnostuitko?

Lue lisää yksityisopetuksesta ja ryhmistä ja katso avoimet valmennukset.