Stenna Westerlund Master Golf

Golfopetus

Yli 13 vuoden opetuskokemukseni aikana olen oppinut huippuvalmentajilta, pelaajiltani ja asiakkailtani, millainen golfopetus tuo hyviä tuloksia. Tavoitteeni on pitää asiat yksinkertaisina. Vahvat perusteet ovat tärkeitä ja niiden ympärille on hyvä rakentaa toistettava svingi. Olemme kaikki erilaisia, meillä on omat vahvuutemme ja jokaisella meistä on oma yksilöllinen tapa svingata. Aina voi kehittyä ja tulla paremmaksi eikä koskaan ole liian myöhäistä oppia uutta.

Autan kaiken ikäisiä ja -tasoisia pelaajia nauttimaan pelistä enemmän ja saavuttamaan tavoittelemiaan tuloksia.

Yksityis- ja ryhmäopetuksessa harjoiteltavia asioita voivat olla esimerkiksi:

  • vahvemmat perusteet

  • toistettavampi svingitekniikka

  • osumapuhtaus paremmaksi

  • vauhtia ja nopeutta mailanpäähän

  • harjoitusideoita ja varmuutta omaan tekemiseen

  • pelistrategia.

Golfopetus yksityistunneilla

Aloittelija, harrastaja, kilpagolfari?

Kaiken tasoiset pelaajat hyötyvät henkilökohtaisesta golfopetuksesta. Opit otteen, asennot ja lyönnit, mutta niin, että ne ovat sinun omiasi. Tavoitteenamme on yhdessä saavuttaa tuloksia, jotka vievät sinua pelissä kohti tavoitteitasi – olipa tavoitteenasi sitten green card, varmuuden ja peli-ilon kasvattaminen tai kilpailumenestys. 

Varaa yksittäinen valmennuskerta tai yksityisopetuspaketti pitkäjänteisempään harjoitteluun. Opetuksen sisältö suunnitellaan yhdessä toiveittesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää opetuksesta tai varaa aika suoraan varauskalenterista. Tervetuloa oppimaan uutta!

Hinnat:
Opetuspaketti 5 x 50 min. 425 €
Opetuspaketti 10 x 50 min. 820 € 
1 kerta 50 min. 90

Pallot kuuluvat hintaan kesäkaudella. Talviharjoittelussa pallot ostetaan erikseen. Yksityisopetukseen  voi osallistua 1-2 henkilöä, lisähenkilö +15 eur/kerta.

Ryhmävalmennus

Tarjoan yksityisopetusten lisäksi myös tehokasta ryhmäopetusta. Kesäkauden kurssitarjonnasta löytyy erilaisia kursseja, viikkoharjoituksia ja erilaisia teemaklinikoita. Nämä sopivat sinulle, jos harjoitella mukavassa pienryhmässä. Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita.

Varaa paikkasi ajanvarauskalenterista! Eikä golfia kannata unohtaa kesän päätyttyäkään – tutustu myös talvikauden valmennuksiin. Tai ota yhteyttä, niin räätälöidään sopiva paketti juuri sinun ryhmäsi toiveiden mukaan. Tule yksin, ystävän, oman työporukan tai esim. perheesi kanssa opetukseen. Tervetuloa vahvistamaan osaamistasi ja jakamaan oppimisen ilo!

Alkeisopetus ja green card

Alkeisopetuksessa keskitytään yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaiseen opetukseen. Opetuksessa käydään läpi lyönnin ja lähipelin perusteet sekä harjoitellaan pelaamista par 3 -kentällä. Green Card -suoritus koostuu lyönti- ja pelikokeesta, jotka suoritetaan yksityisopetuksen aikana. Mikäli olet jos saanut harjoitusta, voit tulla suoraan Green Card -suoritukseen. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa harjoittelukokemusta, suosittelemme ottamaan laajemman opetuspaketin.


Hinnat

Green Card -suoritus 1 x 50 min. 90 €
Alkeisopetuspaketti 5 x 50 min. 425 €

Yksityisopetukseen voi osallistua 1–2 henkilöä.

Hinta sisältää pallot, lainamailat ja green card -suorituksen. Toinen osallistuja +15 €.

Yritystapahtumat

Haluatko viettää tiimisi tai asiakkaittesi kanssa mukavan ja virkistävän päivän Master Golfin upeassa miljöössä ja samalla päästä tutustumaan golfin maailmaan ohjauksessani?

Yritystapahtumassa osa joukosta voi mennä pelaamaan ja osalla ohjelmassa voi olla golfopetus.  Suunnitellaan juuri sinun tiimillesi tai asiakkaillesi räätälöity tapahtuma tai kurssi! Lue lisää yritystapahtumista Master Golfin sivuilta.

Talvikaudella tapahtumat onnistuvat Season Golfissa. Kysy lisää!

Usein kysyttyä

Varaa aika yksityisopetukseen tai kurssille osoitteesta www.varaaheti.fi/mastergolfacademy

Voit myös aina olla suoraan yhteydessä sähköpostilla stenna@stennawesterlund.fi tai 0405520209.

Voit maksaa kortilla, MobilePaylla tai laskulla.

Kesäkaudella maksu onnistuu myös Edenredin, Smartumin ja Epassin sovelluksilla Master Golfin caddeimasterin kautta.

Tuntivarauksen peruutus tulee tehdä viimeistään 24 h ennen opetuksen alkua. Ethän tule sairaana tunnille. Sairastapauksessa opetuksen voi totta kai perua samana päivänä. Peruuttamattomista varauksista peritään koko maksu.

Tunnit ovat kaikille avoimia, ei vain Master Golfin jäsenille. Kaikki ovat tervetulleita lähtö- ja taitotasosta riippumatta. Lämpimästi tervetuloa opetukseen!

Tapaaminen Master Golfin rangella opetusstudion luona, jos ei ole muuta sovittu.

Huom! Range ja harjoitusalue ovat Bodomintiellä erillään Master Golfin klubitalosta/ Bodomin kartanosta. Parkkipaikka löytyy tien toiselta puolelta.

 

Lahjakortti on loistava tapa ilahduttaa ystävää, kumppania, isää, äitiä tai vaikka työkaveria. Ota yhteyttä niin lähetän sinulle toivomallesi summalle lahjakortin joko postitse tai sähköpostilla tulostettavan version. Lahjakortti on vuoden voimassa.

Meiltä löytyy lainamailat opetuksen ajaksi, jos sinulla ei vielä ole omia. Vaatetukseksi käy liikuntaan sopivat vaatteet ja jalkineiksi tennarit/lenkkarit jos golfkenkiä ei vielä ole

Opetuspaikkana toimii Season Golf (Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo). Palloja saat ostettua caddiemasterilta hallin sisääntulon yhteydessä. Voit ostaa yksittäisen pallokorin tai pallosaldokortin, mikä on hyvä vaihtoehto jos tiedät, että tulet harjoittelemaan enemmän hallissa talven aikana.

Pallokone löytyy alakerran harjoitustilasta portaiden takaa.

Master Golfin opetuspaikat löydät hallin alakerran harjoitustilasta oikeasta päädystä. Tapaaminen siellä, jos ei ole muuta erikseen sovittu.

Tule mukaan ja löydä peli-ilo!

Tervetuloa opetukseeni vahvistamaan osaamistasi ja kokemaan oppimisen ilo.